Vakantiehuis in Zuid-holland- Nederland huren van de eigenaar | huisjetehuur.nl (2023)

personen

Wis selectie Nederland X zuid-holland- X sauna X

Breng lichaam en geest met elkaar in balans in een vakantiehuis met sauna. Dé plek om je batterij helemaal op te laden. Huur je vakantiehuis in Nederland direct van de eigenaar en geniet van de Veluwe, de Friese meren of zonnig Zeeland. Huur een chalet, pipowagen, tiny house of vakantievilla.

4 Vakantiehuizen gevonden

Zuid-Holland Goeree-Overflakkee | Herkingen

6-persoons Grevelingenhuisje met sauna

vakantiehuis in Nederland

prijs 495/795 per week

vakantiehuisje met tuin en privé sauna op 200 m. van het Grevelingen-meer. Met sauna!!
detail tekst: herkingen zuid holland goeree.., (met sauna!) is een fijne plek . .

Zuid-Holland | heel NL | Gouda

14-persoons Extra zorg-mogelijkheden

vakantiehuis in Nederland

prijs zie website

Huisjes voor specifieke zorgwensen. Met extra voorzieningen. Rolstoelvriendelijk. Geschikt voor dialyse in de buurt. Gehoorvilla's.
detail tekst: nederland gouda zuid holland | heel nl of nu.., Sauna . .

Zuid Holland | Lekkerkerk

2-persoons Go with the Flow-wellness

vakantiehuis in Nederland

prijs € 192 per nacht

Privé wellness huisjeBadderen met uitzicht op de rivier. Infraroodsauna, Turkse stoomdouche en een bubbelbad.
detail tekst: lekkerkerk zuid holland niet te ver weg.., over een infraroodsauna turkse stoomdouche . .

Zuid Holland | Den Haag

7-persoons Albatros

vakantiehuis in Nederland

prijs v.a. €348 per week

De Albatros bevindt zich op het zeer complete 4-sterren-vakantiepark Kijkduin, direct achter de duinen bij Den Haag.
detail tekst: den haag zuid holland verder is.., éénpersoonsbedden. sauna! verder heeft u op . .


Vakantiehuis met sauna

Een sauna in jouw vakantiehuis werkt heerlijk ontspannend en maakt van een herfstvakantie of winterverblijf een wellness-vakantie!

Het ultieme wellness gevoel in een vakantiehuis met sauna

Een vakantiehuis met sauna is dé uitkomst om jezelf even helemaal op te laden. Want laten we eerlijk zijn, in het dagelijks leven ben je behoorlijk druk met werk, familie of het runnen van het gezin. Om het nog niet eens te hebben over een paar keer per week sporten of het sociale leven met vrienden. Ervaar het ultieme wellness gevoel door een vakantiehuis met sauna te reserveren.

De voordelen van het gebruik van een sauna in een vakantiehuis

Dat de sauna goed is voor lichaam en geest, is iets dat we allemaal weten. Stramme spieren komen beter los, afvalstoffen worden vele malen beter afgevoerd en doordat je gaat transpireren, geniet je ook sneller van een zachte huid. Neem na het brengen van een bezoek aan de sauna een verfrissende douche, om je lichaam weer op de juiste temperatuur te krijgen.Tip! Neem je eigen badjas mee naar een vakantiewoning met sauna. Dit maakt de wellness beleving helemaal compleet. Zo kom je extra uitgerust terug van je vakantie.

Huur een vakantiehuisje met sauna

Vooral als de letter 'R' in de maand zit, is het extra belangrijk om goed voor je weerstand te zorgen. Niet alleen in Nederland zijn er genoeg vakantiewoningen met sauna's te vinden, maar ook in bijvoorbeeld de wintersportgebieden van Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Een vakantiewoning huur je direct via een particuliere aanbieder en is altijd van alle luxe gemakken voorzien.En naast een sauna is een vakantiehuis met hottub in de tuin ook fantastisch. En beiden is natuurlijk nog hemelser. Zolang je maar goed zorgt voor de afkoeling na je sauna-bezoek.

Soorten sauna's

Als je een vakantiehuis boekt met een sauna, kijk dan even wat voor soort sauna het huisje heeft. De eigenaar kan je er vast alles over vertellen. En dan ben je lekker voorbereid. Je hebt bij vakantiehuizen met sauna bestaat uit onder andere elektrische, infraroodsauna’s en houtgestookte sauna's.

Infrarood of Finse sauna

De infraroodsauna’s zijn vaak wat kleiner van formaat en werken vooral op de spieren door. Houtgestookte sauna’s zijn de klassieke sauna's, ofwel de Finse sauna. Je weet wel, met het opgieten van water, waarbij er veel stoom vrijkomt.. Het voordeel van infrarood sauna's is dat ze snel warm zijn. Daarbij kun je dus kort van tevoren plannen om in de sauna te gaan. De klassieke sauna, die je kent ook van die aparte houtgeur als ie goed warm is, die duurt wat langer met opwarmen. En als je gaat voor een oppepper van je immuunsysteem, dan is de Finse sauna een aanrader! Zo kom je lekker gezond terug van je vakantie als je een huisje boekt met sauna.

Vakantiehuis huren Nederland

Nederland is een veelzijdig vakantieland!Bos, zee, bergen, landerijen, steden.... Alles te bereiken op hooguit een paar uur rijden. Van de Hollandse Wadden in het hoge noorden, tot de glooiende heuvels in het Limburgse heuvellandschap.
Van de zee in het westen tot het bos en de rust in het oosten van het land.
Omdat de huisjes worden verhuurd door particulieren, zijn alle huizen anders en is er keuze van een relatief eenvoudige stacaravan tot een luxe bungalow of villa.

Je kunt de vakantiehuizen ook op de kaart bekijken! Dan zie je in één oogopslag in welke omgeving het huisje ligt, de precieze locatie.
Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijk huisje in Brabant huren, om dan ook te kunnen genieten van de meest populaire attractie van Nederland; De Efteling.

Natuurgebieden in Nederland

Nederland kent een groot aantal prachtige natuurgebieden, waar je kunt genieten van rust, ruimte en de schoonheid van de natuur. Een huisje huren in een natuurgebied zorgt voor verbinding met de natuur. Hierdoor kom je echt tot rust. Bosbaden bij een vol hoofd doet wonderen. Hieronder een aantal van de bekendste en meest populaire natuurgebieden:

De Waddeneilanden

De Waddeneilanden, bestaande uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog, zijn prachtige eilanden in de Noordzee. Ze staan bekend om hun prachtige natuur, waaronder brede stranden, duinen, waddenvelden en pittoreske dorpjes. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen, vogels spotten of gewoon genieten van de rust en de zeebries. Vakantiehuizen op de waddeneilanden zijn heel gewild, vooral om rust en ruimte te ervaren.
Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, het bekende rijtje van de lagere school. (TVTAS) Ieder eiland heeft zijn eigen karakter, maar uitwaaien gegarandeerd!

De Veluwe

De Veluwe is een groot natuurgebied in de provincie Gelderland, met bossen, heidevelden, vennen en zandverstuivingen. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes, en je kunt ook genieten van de natuur op de fiets of per paard. Bekende plaatsen op de Veluwe zijn onder andere Apeldoorn, Hoenderloo en Ede. Je kunt er heerlijk buitensporten, maar ook vogels spotten en kunst bekijken in het Kröller-Müller Museum.

De Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen is een prachtig natuurgebied in de provincie Flevoland, waar je kunt genieten van de natuur, vogels spotten en wandelen of fietsen langs het water. Het gebied staat bekend om zijn grote aantal vogelsoorten, en ook zijn er vele grazende koeien, schapen en paarden te zien.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige natuurgebieden die Nederland te bieden heeft. Er zijn nog talloze andere prachtige plekken, zoals de Loonse en Drunense Duinen, het Drents-Friese Wold en de Biesbosch, die zeker een bezoek waard.

Bezienswaardigheden in Nederland

Er zijn natuurlijk nog talloze andere leuke bezienswaardigheden te vinden in Nederland, zoals de Keukenhof in Lisse, het Dolfinarium in Harderwijk, en het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Of ga op stedentrip naar Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Maastricht. Genoeg bestemmingen voor een vakantie in eigen land!

Jouw vakantiehuis in Nederland verhuren?

Heb je zelf een vakantiewoning in Nederland en wil je jouw vakantiehuis in Nederland verhuren? Bij ons ben je welkom! Doordat wij geen commissie vragen, maar alleen een vriendelijke jaarbijdrage heb je weinig kosten aan ons verhuurplatform. Boekingen regel je helemaal zelf. En zo kunnen huurders direct contact opnemen met jou als particuliere eigenaar. Dus mocht je een woning hebben in Nederland en deze graag in eigen beheer verhuren zonder provisie of verborgen kosten, voor een laag vast bedrag per jaar, dan kun je bij ons je tweede huis in Nederland onafhankelijk verhuren zonder provisie..

Vakantiewoningen in Nederland, onze selectie:

vakantiehuis huren of verhuren in Nederland genieten
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland kinderen
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland koffie
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland oven
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland schoon
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland tafeltennis
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland verblijf
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland voetbal
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland vogels
vakantiehuis huren of verhuren in Nederland zeestrand

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 24/06/2023

Views: 5840

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.